diumenge, 14 de setembre del 2014

La boda del Mark i l'Elena (1): Els saquets de l'arròs

Bon dia!

Començem la setmana ensenyant-vos, per fi, una de les cosetes que vem preparar per a la boda d'en Mark i l'Elena el passat 22 d'Agost a la platja. En teníem moltes ganes, però entendreu que havia de ser sorpresa per a tots els convidats. 

Sense més preàmbuls us presentem doncs: els saquets d'arròs!!!

Cada un dels convidats el tenia a la seva cadira durant la cerimònia, per a tirar als recent estrenats nuvis. 

Ni més ni menys que 7kg d'arròs van aguantar estoïcament la guapíssima parella sobre la sorra de la platja.

A l'hora de decidir, en aquest cas, l'Elena i en Mark ho teníen claríssim. Un sac de tela d'arpillera amb l'arròs a dins. El toc personalitzat el va aportar la targeta i les seves inicials pintades a mà amb pintura "chalk paint" Annie Sloan que vem comprar a Doble A+A

Van quedar molt i molt bonics…no creieu?

                                                                         ***

Hoy, por fin, os enseñamos una de las cositas que preparamos para la boda de Mark y Elena el pasado 22 de Agosto en la playa. Teníamos muchas ganas, pero entenderéis que tenía que ser una sorpresa para todos los invitados.

Sin más preámbulos…os presentamos los saquitos de arroz para todos los invitados!!!! Ni más ni menos que 7kg de arroz aguantó la guapísima pareja sobre la arena de la playa.

En este caso, Elena y Mark lo tenían clarísimo. Querían un saco de tela de arpillera con el arroz dentro. El toque personalizado lo aportaron la targeta (en los tonos de la boda) y sus iniciales pintadas a mano con "chalk paint" de Annie Sloan que compramos en Doble A+A.

Quedaron muy muy bonitos…verdad?













I aquestes son les fotos espectaculars i precioses que ens han passat els nuvis del GRAN DIA!





2 comentaris:

  1. Ohh!!! Els nostres sacs!! Són preciosos, i van estar tot un èxit el dia de la boda! Sí que és veritat que teníem clar que volíem saquets amb arròs, però el disseny i el tot final el va posar l'elegància i l'estil de Picamanetes! Moltes gràcies per formar part de la decoració del nostre gran dia!.
    Mark & Elena.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres per ser uns nuvis tant re-que-te-bonics!!!! ;-)

      Elimina

Blogging tips