dimarts, 9 de desembre del 2014

I love "Maileg"

Maileg és una marca danesa en la que trobareu ninos, joguines i articles per a decorar les habitacions dels vostres petits, amb un estil únic i molt especial.

Es caracteritzen per la qualitat dels materials amb els que estan fabricats i pels seus meravellosos dissenys. Els distingireu per les seves llargues orelles i braços. Amb roba d'esport, pijama, estil mariner, o preciosos vestits de flors, cada joguina és mimada i estudiada perqué sigui especial.

Hi ha la familia de conills, la de jirafes…i també uns preciosos ratolinets que viuen dins d'una caixa de llumins en el que es cuida el més mínim detall: La manteta, el matalàs…

En aquesta època també ofereixen cosetes per adornar l'arbre de nadal, mitjons per als regals, calendaris d'advent, etc…

Per a conèixer els seus punts de venta arreu del món podeu entrar a la seva pàgina web.

                                                                             ***

Mailg es una marca danesa de muñecos, juguetes y artículos de decoración infantil, con un estilo único y muy especial.

Se caracterizan por la calidad de los materiales con los que están echos, y por sus exquisitos diseños. También por sus largas orejas y brazos. Su vestimenta está también cuidada al detalle…desde ropa de hacer deporte, pijama, estilo marinero o preciosos vestidos de flores, cada detalle está mimado y cuidado como el que más.

Hay la família de conejos, la de jirafas, y unos preciosos ratoncitos que viven dentro de una caja de cerillas que son un autentico amor.

En esta época ofrecen también adornos navideños del árbol, calcetines, calendarios de adviento….

Para conocer sus puntos de venta alrededor del mundo podéis consultar su pagina web.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips