dimecres, 11 de febrer del 2015

Son de Pol

Son de Pol és un equip format per Tono i Pol Carbajo. Tono és un artista de reconegut prestigi i Pol és un nen de deu anys que té un llenguatge i una potència gràfica meravellosos. 

La seva empresa neix de la barreja entre l'experiència en l'art i el disseny i de la frescor i espontaneïtat d'un nen. Per això sempre diuen que no som només una empresa, som un punt de trobada per a la il·lusió.

Creuen en la col·laboració i en la riquesa de l'intercanvi d'actituds i idees. No creiem en les separacions generacionals. Ens diverteix barrejar. No, no us penseu que Pol es passa el dia lligat a la taula de dibuix. Al contrari, Pol dibuixa el que vol i quan li ve de gust amb total llibertat. Mai se li fan comandes concretes perquè perdríen la màgia. Els dissenys surten del seu arxiu de dibuixos, no els fa específicament per a la marca, els fa quan alguna cosa li crida l'atenció o li interessa. Després fan la selecció, escullen els que tenen coses en comú, per exemple a ell li encanten els animals marins i en dibuixa molts.

Una vegada que està feta la selecció, comença el meticulós treball de redissenyar i adaptar els dibuixos a les peces. L'elecció dels colors i models , el packaging, la comunicació i tot el que hi ha al voltant del projecte. Per la seva manera de ser i de viure tenen algunes coses molt clares sobre el sector tèxtil i volen aportar una altra manera de produir i de consumir moda. 

Creuen què es poden fabricar productes que agradin a la gent, sense que per a això calgui explotar a ningú o perjudicar el nostre planeta, per això garanteixen que els seus productes són ecològics, sostenibles i que en la seva fabricació hi ha un repartiment just de la riquesa . Totes les peces estan confeccionades en cotó ecològic i els dibuixos estan serigrafiats amb tints a l'aigua.
Per això, si tens algun problema d'al·lèrgies o pell delicada,  t’aniran molt bé i  notaràs una bona diferència al tacte amb altres cotons convencionals.


Per la pressió de la gent, algunes grans marques han tret línies ecològiques de roba, però són elles mateixes les que certifiquen que les coses estan ben fetes, no hi ha un control exterior i independent. En això a Son de Pol són molt clars: Les seves peces compten amb els tres segells de control de qualitat més exigents i expedits pels organismes internacionals més seriosos. El seu marge de beneficis és una  mica menor, però prefereixen dormir tranquils. 

Creuen que el món es pot canviar, si canvia la nostra mentalitat i els nostres hàbits de consum i producció de béns, per això son i produeixen així.

Esperem que us agradi!

                                                                              ***

Son de Pol es un equipo formado por Tono y Pol Carbajo. Tono es un artista de reconocido prestigio y Pol un niño de 10 años que tiene un lenguaje y una potencia gráfica maravillosos.

Su empresa nace de la mezcla entre la experiencia en el arte y la frescura y espontaniedad de un niño. Creen en la colaboración y la riqueza del intercambio de actitudes e ideas. No creen en las separaciones generacionales. Les divierte mezclar. Pol dibuja cuando le apetece y lo que le apetece. Una vez hecha la selección de los dibujos empieza el trabajo de re-diseñar y adaptar los dibujos a las prendas. Todo ello sin explotar a nadie ni perjudicar el planeta. Todas las piezas están confeccionadas con algodón ecológico y los dibujos con tinta al agua. Cuentan con los tres sellos de control de calidad mas exigentes y expedidos por los organismos internacionales mas serios, aunque su margen de beneficio sea un poco menor.

Creen que el mundo puede cambiar si cambia nuestra mentalidad y nuestros hábitos de consumo y producción de bienes, por eso son i producen así.

Esperemos que os guste!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips