diumenge, 12 d’abril del 2015

El dia de la Vinyet

Dissabte (ja us ho vem anunciar per Facebook a aquells que ens seguiu) va ser el dia de la Vinyet!

No es tractava d'un bateig, era simplement una festa. Una festa preciosa, per cel.lebrar l'arribada de la seva petita al món. I és que…hi alguna cosa més bonica a la vida?

Quan la mare de la petita (que va preparar la festa amb un gust i una tendres exisites) es va posar en contacte amb nosaltres, ara fa més o menys 2 mesos, no va poder ser millor. Vam connectar a l'instant. I així és meravellos treballar. 

Tot i no poder veuren's la cara per la distància, ha sigut facilíssim, un gust i un súper plaer, fer els detallets d'un dia tan especial per a la família.

Us deixem amb les imatges (que valen més que 1.000 paraules) dels potets de mel de mil flors artesana que van decidir regalar, i les caixetes de llaminadures per els nens de la festa que també vem muntar.

Enhorabona família guapa! Us mereixeu el millor!

                                                                            ***

El sábado (los que nos seguís por Facebook ya lo sabéis) fue el día de Vinyet!

No era un bautizo, era simplemente una fiesta. Una fiesta preciosa para celebrar la llegada de su pequeña al mundo. Y es que…hay algo mas bonito en la vida? 

Cuando la mamá de la pequeña (que preparó la fiesta con un gusto exquisito) se puso en contacto con nosotros, ahora hace mas o menos 2 meses, no pudo ser mejor. Conectamos al instante. Y así es fantástico trabajar. 

Aunque no pudimos vernos la cara por la distancia, ha sido muy fácil, un gusto y un súper placer, hacer los detalles de un día tan especial para la familia.

Os dejamos con las imágenes (que valen mas que 1.000 palabras) de los botes de miel artesana de mil flores que decidieron regalar, y las cajitas de chucherías que montamos para los niños de la fiesta.

Enhorabuena família guapa! Os merecéis lo mejor!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips