dimarts, 20 d’octubre del 2015

Consells per a vestir als patges en una boda

Moltes vegades anuncien l'entrada de la núvia o porten els anells als recent casats. Són els petits de les bodes i els que protagonitzen els moments més tendres, divertits i desenfadats de la cerimònia. 

Evidentment, a l'hora d'organitzar el gran dia, cal també tenir-los presents, i preparar quina ha de ser la seva vestimenta per tal d'anar acord amb tota la cerimònia.

Avui et donem doncs alguns consells pràctics a l'hora de decidir com vestir els teus patges:

  • Aposta pels colors clars, sobretot si es tracta d'una boda de primavera o estiu. 

  • Senzillesa per sobre de tot. Quan més senzills més bonics estan. Les camises amb coll mao per ells, bermudes o bombatxos i vestidets per a elles. Són bonics amb tot el que es posen i no cal fer-los anar incòmodes perquè també han de gaudir de la festa.

  • Utilitza teles fresques i naturals com la seda, el cotó o el lli. 

  • Un sol accessori és més que suficient. Una corona de flors, diademes, cistelles de ràfia, o un barret per ells...tot depèn de l'estil de la boda.

  • Les sabates també han de ser còmodes. La tendència per a les nenes son les clàssiques sabates de ballet, però poden ser unes espardenyes, unes avarques o qualsevol sabates casual. També les pots utilitzar per fer una picada d'ullet a la temàtica de la boda, per exemple si es tracta d'una boda rústica els hi pots posar unes botes camperes i quedaran d'allò més divertits.
Us deixem amb un munt de fotografies perque mireu i remireu quin és el vostre estil i us inspireu per vestir als vostres patges.

Feliç dia!

                                                                                    ***

Muchas veces nos anuncian la entrada de la novia o son los encargados de llevar a los recién casados los anillos. Son los peques de las bodas, y los que protagonizan los momentos más tiernos, desenfadados y divertidos de toda boda.

Hoy te damos algunos consejos prácticos a la hora de escoger cómo vestir a tus pajes:

  • Apuesta por los colores claros. Sobre todo si se trata de una boda de primavera o verano.

  • Ante todo, sencillez. Es cuando más bonitos están. Camisas de cuello mao para ellos, bombachos o bermudas, y vestidos para ellas. Están guapos con cualquier cosa y tampoco hace falta disfrazarlos.

  • Mejor si son de telas naturales y frescas como el lino, el algodón o la seda.

  • Un solo accesorio es más que suficiente. Sobrecargarlos puede resultar desastroso. Apuesta por una bonita diadema de flores, un canotier, unos cestos de rafia o unas botas camperas bien coloridas....todo depende de la temática de la boda y del estilo de la novia.

  • Los zapatos tienen que ser cómodos. La tendencia en niñas son las clásicas zapatillas de valet, pero pueden ser unas alpargatas, o unas tipo oxford o abarcas si es una boda en la playa. Para ellos unas casual serán la mejor opción. Ellos también deben disfrutar de la fiesta.

Os dejamos con varias fotografías para que miréis y remiréis cual es vuestro estilo y os inspiréis para vestir a vuestros pequeños pajes.

Feliz día!

 

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips