dimecres, 21 de setembre del 2016

Bodes amb olor a eucaliptus...

Fa ja un temps que a casa sempre tinc un ram d'eucaliptus. Desprèn un aroma meravellós i és un element decoratiu espectacular.

La seva olor em transporta a la infantesa, quan la mare posava una olla a bullir amb les seves fulles per curar-nos el refredat. Records personals a banda, la planta de l'eucaliptus està en alça i serveix per a decorar qualsevol espai i/o celebració. També bodes.

El podeu veure sol o acompanyat amb altres tipus de flors. Dóna un joc brutal. El podem trobar a corones, camins de taula, rams de núvia, cadires, pastissos, regals pels convidats o seating plans. Si vols una boda amb olor a eucaliptus no deixis de mirar les fotos que hem trobat a internet.

***

Hace ya un tiempo que en casa siempre tengo un ramo de eucalipto. Desprende un aroma maravilloso y es a la vez un elemento decorativo espectacular.

Su olor me transporta, inevitablemente, a la infancia, cuando mamá hacia hervir una olla con sus hojas para curarnos el resfriado. Recuerdos personales aparte, la planta del eucalipto está en alza y sirve para decorar cualquier espacio o celebración. También bodas.

Con otras flores o solo, nos ofrece un juego brutal. En coronas decorativa, ramos de novia, decorando la ceremonia, las sillas, las mesas, el pastel o el seating plan. Si quieres una boda con olor a eucalipto no dejes de mirar las fotos que tienes a continuación.





























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips