dimarts, 3 de març del 2015

Seating plan


Cada detall és important el gran dia de la boda. 

Per aquest motiu avui volem donar idees als nuvis per a fer el "Seating plan".

A les bodes amb aire rústic (tant de moda actualment) hem vist a moltes fotos el format de l'etiqueta penjada d'un fil amb un marc antic, i la veritat és que ens encanta el resultat.

Molt original ens ha semblat el posar el nom i la taula amb etiquetes dins de sobres, on el convidat ha de buscar-se i treure-la per saber on seurà. O bé fent un "rasca rasca", per donar una mica d'emoció a l'entrada al saló. 

Escrit a un mirall o una pissarra també queda molt i molt bonic, o fins i tot amb bastonets dins de plantes o un tronc.

Súper personalitzat amb la foto de la cara de cada un dels convidats. Amb uns simples però elegants marcs de fotos, dins d'una maleta "vintage", estil banderola o a un "palet".

Us deixem amb les fotos perqué una imatge val més que mil paraules. 

Esperem sue us agradi la nostra selecció! ;-)

                                                                               ***


Cada detalle es importante en el gran día de la boda. 

Por ello, hoy queremos dar ideas a los novios para hacer su "Seating plan".

En las bodas con un aire rústico (tan de moda últimamente) hemos visto mucho el formato de la etiqueta colgada de un hilo con un marco antiguo, y la verdad es que nos encanta el resultado. 

Muy original nos parece el poner el nombre y la mesa en un sobre para que cada invitado se busque y tenga que sacarla para saber donde va a sentarse. O bien hacer un "rasca rasca" para dar un poco de emoción a la entrada en el salón. 

Escrito en un espejo o una pizarra también queda muy bonito, o incluso en bastoncillos dentro de macetas, o en un tronco.

Súper personalizado con la foto de la cara de cada uno de los invitados. Con unos simples pero elegantes marcos de fotos, dentro de una maleta "vintage", estilo banderola o en un "palet". 

Os dejamos con las fotos porqué una imagen vale más que mil palabras.

Esperemos que os guste nuestra selección! ;-)
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips