dijous, 7 de gener del 2016

Consells per escollir el ram perfecte!

El 2016 és el teu any? Et cases? Doncs aquest post t'interessa! ;-)

Escollir el ram de núvia és una decisió fonamental, tot i que moltes vegades no li donem la importància que es mereix.

Et donem alguns recomanacions per encertar amb al tria del ram perfecte;

1.- El ram hauria d'escollir-se sempre al final. És a dir, una vegada ja tenim comprat el vestit i organitzada la idea general (o estil) de la boda que volem (rústica, romàntica, marinera, bohemia…).

2.- Has de tenir en compte la teva alçada. Per exemple, si ets baixeta t'anirà perfecte un bouquet rodó o un ramet discret. Si per el contrari ets alta, et podràs permetre un ram asimétric o amb volum.

3.- Si portes flors al cap, recorda que han d'anar en perfecta consonància amb el ram.

4.- Potser t'agraden els rams amb una única varietat de flor i monocromàtics, o bé prefereixes combinar-ne varis tipus i donar un toc de color. Tingues clara la idea i transmet-la al professional que et confeccionarà el ram.

5.- Decideix com vols portar-lo per a determinar al forma que ha de tenir: sobre el braç (tipus bebé), a l'alçada de la cadera, o bé relaxat…

Un bouquet rodó serà ideal si ets una núvia casual o t'has decidit per un vestit curt. El 2016 arriben amb molta força. Si no portes vel i tens molta personalitat un ram asimétric i amb molt volum serà l'ideal. Els rams de tall llarg seràn perfectes si el que vols és un look elegant i sofisticat. Els rams desenfadats, generalment de flors silvestres, son molt romàntics i perfectes per a núvies atrevides amb vestits senzills. Si el que vols és anar a de princesa un ramell serà un encert absolut. Li donarà un toc de color a un vestit que no necessita cap tipus de complement. El cabell deixat anar amb unes lleugeres ondes pot completar el look.

6.- Decideix la gama de colors (o el color si nomès en vols un) que ha de tenir el ram. Confia en un professional que et pugui assessorar del tipus de flors que hi pots posar.

I disfruta del teu dia!

                                                                  ***

El 2016 es tu año? Te casas? Entonces este post te interesa! ;-)

La elección del ramo de novia es fundamental, aunque muchas veces no se le da la importancia que debería.

Te damos algunos consejos para acertar en la elección;

1.- El ramo debe escogerse siempre al final, una vez tenemos el vestido y organizada la idea general (o estilo) de la boda (rústica, romántica, playera, bohemia…).

2.- Ten en cuenta tu estatura, por ejemplo, si eres muy bajita te irá mejor un bouquet redondo o un ramillete. Si por el contrario eres alta, podrás permitirte  enramo asimétrico y con volumen.

3.- Si llevas también un tocado floral recuerda que debe ir en consonancia con el ramo.

4.- Puede que te gusten los ramos con una única variedad de flor o monocromáticos, o puede que prefieras combinar varios tipos y dar un toque de color. Ten clara la idea y transmítela al profesional que va a crear tu ramo.

5.- Decide como quieres llevarlo para determinar la forma que debe tener: sobre el antebrazo, a la altura de la cadera, relajado….

Un bouquet redondo será ideal si eres una novia casual o llevas un vestido corto. El 2016 vienen con mucha fuerza. Si no llevas velo y tienes mucha personalidad un ramo asimétrico y con volumen será el ideal. Los ramos de tallo largo irá perfecto con un look elegante y sofisticado. Los ramos desenfadados, generalmente de flores silvestres, son muy románticos y ideales para novias atrevidas con vestidos sencillos. Si lo que quieres es ir de princesa, el ramillete será un acierto absoluto. Le dará un toque de color a un vestido que no necesita complemento alguno. El pelo suelo con ondas pueden completar el look.

5.- Decide también la paleta de colores o el color (si solo quieres uno) que debe tener, un profesional te asesorará de los tipos de flores que puede tener.

Y disfruta de tu día!






























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips