dimarts, 19 de gener del 2016

El somni de fer al volta al món

Reconec que davant d'un projecte d'aquestes característiques se'm cau la baba i m'envaeix una enveja que no puc dissimular.

Heu tingut mai ganes de deixar-ho tot i marxar a fer al volta al món?

L'Ana, el Martín i els seus dos fills Genma i Mateo han creat el projecte "Road4world", justament per fer aixó. 

Es tracta d'un projecte amb una embergadura brutal. Fer la volta al món durant ni més ni menys que 4 anys, pels 5 continents, en família i a bord d'una autocarabana. Visitaran més de 75 paisos, entrevistaran a més de 65 persones i visitaran aprop de 100 projectes que estan transformant el món. Un autèntic privilegi!

A la seva pàgina web (www.road4world.com) podràs conèixer molt més sobre tots els projectes que coneixeran de primera mà i començar a seguir-los en les seves aventures. Han dividit el viatge en 5 etapes que veuràs en el mapa adjunt i començen a finals de març! Estic nerviosa fins i tot jo! 

Molta sort!

                                                                                ***

Reconozco que delante de un proyecto de estas características se me cae la baba y me invade una envidia que no puedo disimular.

Alguna vez habéis tenido ganas de dejarlo todo y hacer la vuelta al mundo?

Ana, Martín y sus dos hijos Genma y Mateo han creado el proyecto "Road4world" justamente para hacer esto.

Se trata de un proyecto con una envergadura brutal. Hacer la vuelta el mundo durante ni más ni menos que 4 años, por los cinco continentes, en familia, a bordo de una autocaravana. Visitaran más de 75 países, entrevistaran a mas de 65 personas y conocerán de primera mano cerca de 100 proyectos que están transformando el mundo. Un auténtico privilegio!

En su página web (www.road4world.com) podrás conocer mas sobre todos los proyectos y empezar a seguir sus aventuras. Han dividido el viaje en 5 etapas que verás en el mapa adjunto y empiezan a finales de marzo! Estoy nerviosa hasta yo!

Mucha suerte! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips