dijous, 5 de desembre del 2013

Aneepals

Hola holaaaa!

Com es presenta el pont? Potser teniu pensat d'anar a la neu? Si és així, el que avui us vull ensenyar us anirà de perles! ;-)

Una bona amiga aquest estiu va fer un viatge al Nepal (ho sé. ho sé...ja li vaig dir que feia molta enveja, i a més a més de la dolenta! ;-)). A banda de tornar completament enamorada del país, també es va enamorar d'uns gorrets de llana que hi va veure, i que no va poder resistir la temptació de portar cap a Barcelona.

I per no enamorar-se'n!!! Heu vist quina cosa més bonica i divertida???

Es tracta d'uns gorrets en forma d'animals (hi ha un munt de models) teixits a mà per a les dones de Kathmandú. És a dir, que es conjuguen a la perfecció el "boniquisme", el handmade, el comerç just i el handcrafted. Podria ser més rodó?

Una part dels beneficis recaptats anirà destinada als projectes que els mateixos usuaris de les seves xarxes socials escolliran al final de la temporada d'hivern, per tal de fer-los partíceps, no sols en la compra, sinó en tot el projecte. Per aquest motiu el seu lema és "It's not buying, It's adopting"! 

Els trobareu a https://www.facebook.com/ANeepals?ref=hl i la seva pàgina de venda online és http://aneepals.bigcartel.com/.

No voleu adoptar un aneepal ara mateix???










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips