dimarts, 31 de desembre del 2013

…que començi la festa!!!

Des de Picamanetes desitjem que el 2014 us porti un munt de coses boniques! 


I deixeu que em despedeixi de l'any, citant textualment l'article de l'Eva Piquer al Nació Digital del passat 29 de desembre que  em va agradar moltíssim. 

Que el 2014 estigui a l'altura. Que la llum al final del túnel ens il.lumini d'una vegada. Que recuperem els drets que ens han fotut. Que ens sobrin els projectes. Que no abaratim gaires somnis. Que la salut faci hores extres. Que el diagnòstic tingui bon pronòstic. Que la sinceritat s'encomani. Que la mediocritat s'extingueixi. Que els perjudicis deixin d'encegar-nos. Que la inteligència ens ajudi a volar. Que les males notícies passin de llarg. Que les cicatrius de la pell no ens esgarrapin l'ànima. Que els regals ens agradin. Que la meritocràcia sigui la norma. Que ens acompanyi el cel blau. Que continuem fent via. Que tinguem la festa en pau.

Que els malparits les passin putes. Que la justícia sigui justa. Que la fam es mori de gana. Que els fantasmes es morin de por. Que l'hivern es mori de fred. Que el periodisme remunerat no es mori del tot. Que es multipliquin les feines. Que torni sempre la primavera. Que respectem les decisions alienes. Que els moments feliços deixin petjada. Que les esperes s'escurcin. Que la incertesa duri poc. Que no pari la música. Que els arbres ens mostin el bosc. Que l'alegria es deixi atrapar. Que els astres no perdin el nord.

Que els rebentaires per vici quedin afònics. Que ens mosseguem més la llengua. Que la crueltat desaparegui del mapa. Que els amics dels punyals s'apunyalin entre ells. Que els comentaristes digitals llegeixin l'article abans d'insultar-ne l'autor. Que ningú insulti a ningú. Que a l'infern hi hagi flors i violes. Que el món giri més rodó. Que la vida ens abraci. Que no ens comprin ni a preu d'or. Que sobrevisquem per explicar-ho. Que guanyi l'amor.

2 comentaris:

Blogging tips